Ev Terliği Nasıl Örülür?

Kış aylarında ayaklarınızı sıcacık tutacak ev terlikleri örmeye ne dersiniz?

Hem sağlıklı hem de oldukça düşük maliyetli ev terliklerini örmek oldukça kolay. Ayak sağlığınız için evde kullandığınız terliklerin hava alması oldukça önemlidir. Kullanacağınız ipi doğru seçerek bunu sağlayabilirsiniz. Özellikle Masel Yarn penye ipler ayak sağlığı açısından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Daha yumuşak terlikler yapmak için ise Moly iplikleri tercih edebilirsiniz.

Ev Terliği Yapmak İçin Gerekli Malzemeler

  • Moly Yarn penye ip, Moly Puffy ip 
  • Tığ
  • Terlik Tabanı
  • Boncuk, ponpon, düğme gibi yardımcı malzemeler

Ev Terliği Nasıl Örülür?

Eğer ev terliğinizi penye ip ile örmeye karar verdiyseniz tabanını kendiniz yapabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken ayak uzunluğunuzu doğru ölçerek o uzunlukta zincir yapmak olacaktır. Ördüğünüz terliğin uzun ömürlü olabilmesi için örerken sıkı bir örgü yaptığınıza emin olun. Puffy iplikler ile daha yumuşak terlikler yapabilmek için ise hazır taban kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır. Puffy iple çalışırken de sıkı bir örgü yapmak istediğiniz sonucu alabilmeniz için oldukça önemlidir.

Siz de ev terliğinizi kendiniz örmeye karar verdiyseniz ihtiyacınız olan tüm malzemeleri internet sitemizde bulabilirsiniz. Ürünlerimiz ile ilgili merak ettiklerinizi bize sormak için iletişim sayfamızdaki formu kullanabilirsiniz ya da telefon numarası ile bize ulaşabilirsiniz. İndirim fırsatlarını kaçırmamak için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.