Amigurumi Oyuncak Nasıl Yapılır?

Anne ve babalar çocuklar için oyuncak seçimi yaparken oldukça zorlanır çünkü hem çocukların ilgisini çekebilecek hem de sağlıklı oyuncaklar bulmak oldukça zordur. Çocuklar tüm gün oyuncaklar ile zaman geçirdiği için zararlı malzemelerden yapılan oyuncakların çocukların sağlığı üzerinde önemli etkileri vardır. Bundan dolayı son zamanlarda amigurumi oyuncaklar sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Anneler amigurumi oyuncakları yaptıkça bunları satarak maddi açıdan da kazanç sağlayabilirler. Gelin amigurumi oyuncak yapmak için nelere ihtiyaç duyulur ve nasıl yapılır birlikte inceleyelim.

 Amigurumi Oyuncak Yapmak İçin Gereken Malzemeler

  • Tığ
  • Elyaf
  • Yapacağınız oyuncağa uygun ip
  • Düğme, boncuk, kumaş gibi yardımcı malzemeler
 
 

Amigurumi Oyuncak Nasıl Yapılır?

Amigurumi oyuncaklar neredeyse bütün ipler ile örülebilir ama daha güzel görünmesini ve uzun ömürlü olmasını istiyorsanız ince ve tüylenmeyen ipler tercih etmelisiniz. Aynı zamanda kullandığınız ipin kolaylıkla kopmamasına da dikkat etmelisiniz. Yapacağınız figüre karar verdikten sonra ilmek azaltma ya da ilmek arttırma yöntemi ile istediğiniz şekli verebilirsiniz. Her bir parçayı tamamladıktan sonra içini elyaf ile doldurup birleştirebilirsiniz. Son olarak ağız, burun ya da göz yapmak için boncuk, düğme ve kumaş gibi yardımcı malzemeler kullanabilirsiniz.

Siz de amigurumi yapmaya karar verdiyseniz ihtiyacınız olan tüm ürünleri sitemizde bulabilirsiniz. Ürünler ile ilgili merak ettiklerinizi sormak için iletişim sayfamızdaki formu kullanabilirsiniz ya da telefon numarası ile bize ulaşabilirsiniz. Yeni eklenecek ürünleri incelemek ve indirim fırsatlarını kaçırmamak için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.